LOWONGAN KERJA TERBARU 2013

Info lowongan kerja terbaru untuk anda, Lowongan CPNS, free panduan cpns, temukan semua disini, update setiap hari

Lowongan PT. Bakrie Telecom

Posted by eko1984 pada 04/01/2009

PT. Bakrie Telecom, Tbk is a fast growing telecommunication company, known with its products such as Esia, Wifone and Wimode, is looking high qualified suitable candidates for the following positions:


IDD Account Manager
Requirement:
Building Client Relationship, such as: initiate interpersonal communication with client, establish client relationship management strategies, and maintain and improve ongoing relationships with clients
Developing Product Knowledge, such as: acquire knowledge of products in a specified area, convert product knowledge into benefits, and evaluate competitor’s products
Identify Sales Prospect, such as: employ prospecting method, qualify prospects, and manage prospect information.
Present a Sales Solution, such as: prepare for presentation and a sales solution, and manage buyer resistance.
Secure Prospect Commitment, such as: respond to buying signals, negotiate the sale, and finalize the agreement.
Support Post-Sales Activities, such as: strengthen client relationships, process the order, deliver to agreed expectations, and handle client feedback.
Self Manage Sales Performance, such as: establish an individualized sales plan, manage stress and time, and manage paperwork and report.

Job Description:
Male or Female, 30-38 years old.
Minimum Bachelor degree from reputable University (Engineering of Telecommunication / Electro / Business / Computer).
Preferably have minimum 5 years of proven selling of telecommunications or technology-based service to multinational customers (Asia market highly desirable).
Have experience of business case development, sales forecasting and account planning.
Have ability to build and maintain close relationships with senior level executive of multinational customers.
Have ability in developing, scoping and managing major sales.
Have ability to bring together disparate staff functions together into Virtual Account Team to manage multi-site customers.
Have knowledge of the player, developments and trends in the Indonesian/Asian telecommunication industry.
Have knowledge of business operations in relevant industry sector – finance, banking, legal, manufacturing, oil/gas, travel, IT, hospitality, etc and fluency in key languages and dialects (highly desirable).
Written and verbal communication skills, with the ability to deliver corporate presentations at senior levels within multinational companies.
A thorough technical understanding of telecommunications networks and the product portfolio.
Sound knowledge and demonstrated usage of consultative selling processes.

Staff Receivable
Requirement:
Male / female age 23-30
S1 Economy from reputable university majoring Accountancy
Preferably minimum have 1 year experience in Public Accountants/consulting firm as auditor
Capable in operating accountancy software like Oracle and SAP
Written report skills
Can operate computer (MS Office) well
Fluent in English (both oral and writing)
Good in Analytical Thinking
Have Strong Integrity and Loyalty

Job Description:
Responsible for collecting all transaction branch office and dealer in regional
Making monthly revenue
Reporting of all daily transaction activity of accountancy

Business Intelligent Analyst
Job Description:
Analyze data of business required in accordance to competitor market
Making calculation of probability of market share
Analyze the probability of telecommunication industry transformation in technically, strategic and business way
Collecting all business data and strategy from competitor

Requirement:
Male or Female, 30-38 years old
Minimum Bachelor degree from reputable University (Engineering of Telecommunication or Electro)
Preferably have 8 years experience in Telecommunication Industry related or Consulting Firm
Have business background
Have Corporate Strategy Skills
Have Good Analytical Thinking
Good in Data Gathering
Good Communication Skill, Creative and Innovative
Excellent with Computer skills (MS Office)
Fluent in English (Both Written or Oral)
Willing to work under pressure
Based on Jakarta

Customer Loyalty Manager
Requirement:
Male / Female age 27-35
S1 All Major from reputable university
Preferably minimum have 5 years experience in Customer Loyalty
Have CRM knowledge
Good Negotiation Skills
Good in Analytical Thinking
Can operate computer (MS Office) well
Fluent in English (both oral and writing)
Have Strong Integrity and Loyalty

Job Description:
Make Churn Rate of customer into low rate
Making value added service for esia customer with giving advantage that suitable with profile of customer
Maintaining or increasing life cycle of customer
Building community of customer

IDD Pre – Sales
Job Description:
Provide quality and cost effective technical solution according to customer requirement.
Provide technical solution with network diagram and all coasting in standard spreadsheet.
Accountable for commercial aspect of proposed technical solution.
Possess technical competency of Btel’s product/service including but not limiting to capability and coverage.
Manage vendor/supplier in product/service delivery and pricing according to agreed commercial arrangement.
Presentation of technical solution to customer.
Assist in bid management in response to request for proposal and also regular from channel partners.
Provide regular technical update on Btel’s product/service to sales team
Assist in office IT support
Provide unblassed support to all sales team members

Requirement:
Male or Female, 23-35 years old.
Minimum Bachelor degree from reputable University (Engineering of Telecommunication / Electro / Business / Computer).
Preferably have minimum 5 years experience in a customer facing pre-sale consultancy role in the IT/Data Communication industry.
Proven technical network design capability including systems analysis, technical solution, development, communications strategy planning.
Have ability to build and maintain close relationships with IT executives of multinational customers.
Have a sound knowledge of voice and data communications. Fluency in key languages and dialects (highly desirable).
Proven customer relationship skills, including building good rapport, gathering relevant information, effective presentation & negotiation skills.
Have ability in developing, scoping complex network solutions.
Have knowledge of the player, developments and trends in the Indonesian/Asian telecommunication industry.
Proven and recognized subject matter expert in IT/data communications applications.
Sound knowledge and demonstrated usage of consultative selling processes.
Proven understanding of business processes and technical implementation issues associated with business applications such as SAP, Lotus Notes, Electronic commerce, electronic messaging etc.

Please submit application letter and CV to:
hr-recruitment@bakrietelecom.com
Please put the code: on the e-mail subject With Ms. Word Format Max. 120 KB

Iklan

27 Tanggapan to “Lowongan PT. Bakrie Telecom”

  1. Hi. I am a long time reader. I wanted to say that I like your blog and the layout.

    Peter Quinn

  2. baddevils said

    mass boro2 kerja di bank jd ob aja g ke trima..

    he..he..he

    ada g lowongan jd ob di bank

  3. Yudhi Abe said

    Terima kasih infonya, temen saya lagi butuh info ini.

  4. airachma said

    wah…
    makasih….
    satu tahun lagi saya butuh blog ini

    http://airaluph.wordpress.com

  5. Ardian said

    makasih infonya…

  6. yudhisti said

    Hmm makasih infonya, mas admin, sayang tuh banyak komen yang kurang pas
    mungkin kalo sempet bisa di edit

  7. soparmarulionline said

    Wah, susah bang cari kerja, tapi dengan blog ini udah lumayan infonya ciamik, bung.

    Maju terus, cari kerja terus. Mudah-mudahan ada rejeki gua.

    Salam

  8. eko1984 said

    @ Peter Quinn

    YEs, tengkyu Mr. Peter

    @ Baddevils

    Walah, golek gawean sing rodo apik nopo mas bad..

    @ Yudhi Abe, @ Airachma, @ Ardian

    thx atas apresiasinya

    @ Yudhisti

    Ya sih bro yudhi, nih sebagian dah saya edit

    @ Mahhaadil

    masa d3, dorong-dorong dus?? asal jgn gigit-gigit dus aja mas 🙂

    @ Inovasibisnistop

    yang penting jangan meratapi nasib mas

    @ soparmarulionline

    Thx mas atas apresiasinya, yak saya sangat-sangat setuju dengan prinsip bro sopar..

    @ all

    salam kenal, n thx dah mampir di sini..

  9. thanks buat infonya om

  10. dawung said

    bakri……….. luar biasa yah……….
    bakrie gk habis-habis duitnya……… buat apa seh. duit segiotu banyaknya……… bagi cuma-cuma napa…….?

  11. becksboker said

    bakri kayak si gober bebek yah…kaya amir…

  12. Rozi said

    ayo-ayo.. daftar2.. kesempatan cari kerja lagi.

  13. eddiekrg said

    Hmm, bisa ga ya? 🙂

  14. hermanvarella said

    Kesempatan bagus tuh……
    Sayang gw udah bekerja…..

  15. heny bio said

    wah keren banget tu…………..pingin sichtapi jauh banget…he..

  16. herrywidayat said

    trims infonya

  17. abuhanifahsuccess said

    I am still student in university. can I enroll to this information ?

  18. irmaone said

    kapan deadline-nya?

  19. eko1984 said

    @ Irmaone

    Penulis langsung meluncur ke http://www.bakrietelecom.com/career/, masih bisa di akses tuh. dan belum di tutup penerimaannya. yaaaa, buruan aja sebelum ketinggalan

    @ Ardian

    Met kenal bro ardian, muncul lagi nih komen dari bro adrian. mana neh bro ardian blognya??
    ya penulis juga nggak mantau si peringkatnya. Tapi yang biasa dilakukan penulis ya, jarak antar posting jangan terlalu lama, misal 3 hari. terus pilih berita yang valid dan yang masih terjangkau. selebihnya hanya mempercantik tampilan. Gitu aja bro adrian.
    Trims dah mampir lagi..

    @ Indriadjie

    Yak saya setuju dengan bro indri, andai kita semua berpikir menjadi pengusaha. ya misal seperti aburizal itulah..

    @ Sby

    dicari nih lamaran untuk jadi presiden, tapi belum ketemu2 juga..

    @ Rina

    Thx for rina atas apresiasinya

    @ Helmi

    Penulis belum nemu berita yang di maksud, klo ada ntar ku posting ato ku kirim ke email

    @ Hanggarabudi

    Trims bro hanggara

    @ Pupukmu2agrbost

    Bolehlah di coba

    @ Abu hanifah

    why not??if you have good ability. there’s chance to try

    @ Arif

    Deadline untuk BSM, pada saat penulis posting memang tidak ada. Tapi ini kan masih awal 2009, jadi sebaiknya ya, jangan di undur ngirim lamarannya. Daripada ketinggalan sebelum ditutup

    @ eva

    Yaa, semua belajar dari kesalahan mbak eva

    @ All

    Thanx dah mampir n salam kenal

  20. mena said

    Sangat berguna infonya tapi sayang kok semua untuk S1 yah, untuk D3 nya dong?
    Makasih…

  21. ari said

    Jakarta,13 January 2009

    Hal : Lamaran Pekerjaan

    Kepada YTH
    Bapak/Ibu Bagian HRD
    PT.BAKRIE TELECOM

    Saya yang Bernama di bawah ini :

    Nama : Bambang Ari Febriyanto
    Nama panggilan : Ari
    Tempat/Tgl Lahir : Jakarta 16 February 1987
    Alamat : Jl.Pancoran Barat XI B Rt.003/03 No.31
    Jakarta selatan 12780

    Pendidikan Terakhir : SMK ( Kejuruan )
    Status : Belum Menikah
    Agama : Islam
    Nomor Telepon : 08568846542 /021-93402910
    Tinggi Badan : 165cm

    Dengan ini saya Mengajukan lamaran pekerjaan untuk dapat menempati posisi yang Bapak butuhkan sekarang ini sebagai Office Boy ( OB ) Sebagai bahan pertimbangan Bapak/Ibu saya lampirkan Beberapa pangalaman bekerja saya sebagai berikut :
    1.Kasir Carrefour
    2.OB Di BENGKEL CAFE
    3.PT.Fast food Indonesia ( KFC )
    4.PT.Sucofindo ( Data entry )
    5.PT.Pandu dana utama Berjangka ( Staf Order Teker )sampai sekarang

    Demikian pengajuan lamaran kerja saya, besar harapan saya untuk diterima di perusahaan yang Bapak/Ibu pimpin sekarang ini. Atas perhatian nya saya ucapkan terima kasih.

    Hormat Saya

    ( Bambang Arie.f )

  22. Andri said

    Bakrieeee
    ikuuuuuuuuuuuuuuuut

  23. aryviera said

    boss,klo bisa lowongan buat engineer telekomunikasinya di update terus yaaa…
    thanks..

  24. Muhammad Siam said

    Sore pak kalau ada lowongan teknikal atau sales branding di lapangan saya siap untuk driver juga saya siap adapun pengalaman kerja saya :
    1. PT. Sumiko Leadframe Bintan sebagai Teknisi Mesin selama 6 tahun dari tahun 2001 s/d 2007.
    2. PT.Daya Mitra Serasi (TRAC Astra Rent A Car)sebagai Driver Operasional Teknikal dan Marketing Lapangan ditempatkan di Galeri Indosat Subulussalam-NAD dari tahun 2007 s/d 2009.
    3. Karyawan Koperasi Pegawai Indosat(KOPINDOSAT MEDAN) sebagai Driver Operasional Teknikal dan Marketing di Galeri Indosat Subulussalam-NAD tahun 2009 s/d sekarang.
    Pendidikan saya tamatan SMK Negeri 3 Medan tahun 1998, sudah berkeluarga dan mempunyai 2 orang anak siap untuk ditempatkan diseluruh wilayah sumbagut.
    Bila anda berkenan silahkan call saya di no.081534028464 atau e-mail saya ke trac_siam@yahoo.co.oid atau muhammadsiam@gmail.com.
    Saya siap memberikan sesuatu yang berbeda demi kemajuan perusahaan yang memberikan kesempatan kepada saya karena saya bekerja bukan berdasarkan titel sarjana melainkan pengalaman saya selama bekerja baik didunia industri manufakturing maupun telekomunikasi terima kasih.
    Data pribadi:
    Nama : Muhammad Siam
    T/tgl lahir : Deli Tua, 10 Agustus 1979
    Status : Menikah dan mempunyai 2 orang anak

  25. d adid said

    dari dulu saya selalu ingin tahu tentang perusahaan bakri tapi saya kini masih mahasiswa,tolng pt bakri membuka beasiswa di universitas saya,dan dengan semampu saya akan meraih beasiswa itu dan setelah lulus saya akan mengabdi di perusahaan bakri.dan saya yakin bisa meraihnya.

  26. hendry prasetia said

    saya dari dulu sangat tertarik untuk bekerja di Perusahaaan BAKRIE karena perusahaan nya sangat bonafit dan selalu mementingkan karyawan nya…saya tamatan Universitas komputer Indonesia Bandung (D3)komputer akuntansi…masih ada g lowongan untuk saya..saya pernah bekerja Di Nielsen Media Research Slama 2th…Sbagai Kordintor IVPO GBS..bagian riset Entry data..Tolong di Konfir nya????????

  27. tlp:0218488647 dgn datangnya email saya ini ke perusahaan bpk/ibu pimpin dan ksh saya ke sempatan utk posisi office boy kantor bpk/ibu pimpin dan atas perhatianya saya ucapkan byk2terimakasih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: